Panang curry on nopea ja helppo tie thaimaalaisten makujen pariin. Curryn teko on nopeampaa kuin riisin keittäminen, varsinkin kun sen tekee kanasta eikä kenties tämän curryn yhteydessä yleisemmästä naudanlihasta
Toinen tekijä, joka saa sen maistumaan aidolle intialaiselle, on sen itsetehtycurry-mauste. Tämä kookos-curry on juuri sellaista kuin intialaisissa ravintoiloissa
Ei voisi uskoa minkä eron tuore itsetehty tahna tekeekään makuun. En ole aikaisemmin itse tehnyt currytahnaa, mutta varmasti teen uudestaankin kun totesin kuinka helppoa se on
Eli koko helahoitoon tarvitaan piirakkapohja (itsetehty tai kaupasta), kolme munaa, pari isoa bataattia, oliiviöljyä (sipulin ja valkosipulin pannulla pyöräyttämiseen), fetaa, mustapippuria, chilirouhetta, ruususuolaa, rucolaa, creme fraichea, kanelia, ripaus currya ja muskottipähkinää, sipuli ja pari valkosipulinkynttä
Mielestäni itsetehty keitto on kuitenkin aina maukkaampaa kuin puolivalmisteena kaupasta ostettu. Kun kattila on kuuma, lisää porkkanat, tomaatit sekä paprikajauhe, curry ja inkivääri kattilaan