Viime vuonna keksin tehdä jälkiruoan pieniin lasipurkkeihin ja idea osoittautui hyväksi. Tänäkin vuonna päätin hyödyntää samaa ideaa, sillä isoja kakkuja tai jäädykkeitä on vaikea kuljettaa autossa yli tunnin matkan verran
herkullinen ja kaikille maistuva jälkiruoka. Yksi jälkiruoka siis jo mietitty jouluksi. Jäädyke. Jäädyke on siinäkin mielessä hyvä että voit sen tehdä tosi hyvissä ajoin pakastimeen odottamaan tarjoulua
Syksyllä pakastaessani puolukoita, paseerasin niitä tätä jälkiruokaa varten. Halusin saada jäädykkeet helpolla pois vuoista, joten laitoin muovit vuokiin (halkaistu iso muovipussi tai kelmu) Jos et halua käyttää muovia (siitä jää pieniä jälkiä jäädykkeeseen) vuokiin, huuhtele ne kylmällä vedellä
Täydellistä tämä raikas jäädytetty klassikko jälkiruoka onkin, sillä sen valmistaminen onnistuu omassa kotipakastimessa ilman erikoisvälineitä tai kallista jäätelökonetta
Lupasin laittaa erikseen ohjeen itsenäisyyspäivän jälkiruokaan, vadelmajäädykkeeseen. Jäädyke on sopivan raikas jälkiruoka joulunajan aterioihin, kun tavallisesti tulee syötyä aika paljon
Jäädyke on raikas ja kevyenkin tuntuinen jälkiruoka, vaikka siinä toki on rasvaakin mukana. Helppo ja mukava jälkiruoka tarjottavaksi vaikka isommallekin joukolle
Hiidenuhman keittiö valmisti perinteisen jouluisen menun alkuruokana kylmäsavuhärkä-rosollileipää, pääruokana joulukinkkua ja Bravuuri-joululaatikoita sekä jälkiruokana puolukka-rahkajäädykettä
Juhannuksen ruokapöydän oivallinen jälkiruoka on raikas raparperijäädyke. Juhannus oli ja meni. Olimme osan juhannuksesta kotona ja aattona Paraisilla meren äärellä keskikesää juhlistamassa
Tarjoa jälkiruokana jäätelön tapaan. Peitä tarjoilukulho muovikelmulla ja laita pakastimeen noin 4 tunniksi, kunnes jälkiruoka on puolijäistä eli semifreddoa
Tämä jälkiruoka on raikas, sopivan makea ja ihanan salmiakkinen marenkien kera. Micke bongasi keväällä Hesarin ruokaliitteestä häkellyttäviä ruokakuvia ja ohjeita kuvan annoksiin