Bataattien on tarkoitus olla kypsiä, tahmeita ja karamellisoituneita. Jos on joskus kokannut joskus JamieOliverin resepteillä, tietää, että niihin tulee yleensä pitkähkö lista raaka-aineita
Kuori ja raasta bataatti. En yleensä keittokirjoja osta, mutta JamieOliverin uusi tv-sarja innosti hankkimaan kokin uusimman Everyday Superfood -kirjan
stä itse JamieOliverin innoittamana. Aloita valmistamalla bataatti-kukkakaalimuusi. Laita pohjalle kerros bataatti-kukkakaalimuusia ja levitä päälle kasvismuhennosta – toista tämä niin monta kertaa kuin pystyt
Se on todettava, että nämä lisukesalaatit ovat Jamien vahvuuksia, ne ovat todella maukkaita. Kuten eilen kirjoitin, JamieOliverin 15 minuutin ateriat –kirja on tosiaan ollut lähiaikoina ahkerassa luvussa. Muita kokeilemiani reseptejä 15 minuutin ateriat -kirjastaGrillattuja katkarapuja cajunmaustein, bataattia ja holy trinity -kasviksiaKampasimpukat ja oranssi muusiKanaa cacciatoreSinisimpukat marokkolaisittainKikherne-fetapaistos filotaikinassa ja kreikkalainen salaatti 1 punainen chili
600 g bataattia. Kuori ja pilko bataatit pieniksi paloiksi. Huuhtele ja hienonna purjo. Lämmitä tilkka öljyä isossa kattilassa ja kuullota ensin bataatit, purjo, valkosipuli ja inkivääri