Resepti on muokattu JamieOliverin -reseptistä, josta löysin yhden version Lovelyrecipes. Olen pitkään kaivannut hyvää ja helpohkoa couscous -salaatin ohjetta ja vihdoin sellaisen löysin
Se on todettava, että nämä lisukesalaatit ovat Jamien vahvuuksia, ne ovat todella maukkaita. Kuten eilen kirjoitin, JamieOliverin 15 minuutin ateriat –kirja on tosiaan ollut lähiaikoina ahkerassa luvussa
Reseptin bongasin Pioneer Womanilta joka taas oli perustanut oman versionsa JamieOliverin reseptiin ( joka löytynee muistaakseni ihan ekasta Alaston kokki-kirjasta), eli suositukset rentoon hyvänmakuiseen ruokaan ovat vahvat
Asettele sillä aikaa salaatit ja yrtit lautasille. 1. Puhdista ja huuhtele mustekalat huolella. Poista valkoinen, huokoinen "selkäruoto", jos se on jäljellä, muuten riittää, että tunnustelet sormin mustekalan sisältä ja vedät pois mahdollisesti tuntuvat pienet "luut"
1. Kastike. Sekoita suola, pippuri ja viinietikka. Vatkaa joukkoon sitruunamehu, sinappi ja öljy. 2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta lävikössä