Kuori ja suikaloi perunat tikuiksi. Laita perunat kuumaan öljyyn ja paista niitä ensimmäisellä kerralla noin kaksi minuuttia, kunnes ne ovat pehmeitä ja vaaleankeltaisia
1. Filee. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Ruskista filee paistinpannulla ja nosta uuninkestävään vuokaan. Kypsennä uunissa noin tunti, kunnes sisälämpötila on 80 astetta
Kuori ja keitä perunat kypsiksi. Lisää kypsien ja valutettujen perunoiden päälle voi ja survo perunat. Ylikypsänä tarjottavan karitsan lavan valmistaminen vaatii hieman enemmän aikaa, mutta lopputulos on suussasulavan herkullista
Kuori ja paloittele perunat. Lisää perunat ja keitä ne kypsiksi. Perunat. 1. 2. Keitä maito ja liemi. Vaivaa margariini ja jauhot suurukseksi ja sekoita kattilaan