Japanilaiset kastikkeet reseptejä

Hirame-no-me 5 vuotta!

Japanilaiset pannulla paistetut gyoza-nyytit. nestemäiset mausteet ja kastikkeet. Onigiri, japanilaiset riisipallot
Japanilaisen keittiön perusaineksia

Japanilaisen keittiön perusaineksia

Japanilaiset hot pot padat. Melkein kaikki kastikkeet ja liemet. Tässä esille tulleiden erikoisempien aineiden lisäksi japanilaiset käyttävät ruoanlaitossa myös paljon suomalaisesta näkökulmasta epäeksoottisempia ainesosia kuten porkkanaa, kurkkua, lohta ja muita kaloja, sianlihaa, naudanlihaa, kanaa, kevätsipulia, pinaattia, kaalia, tofua, bambunversoja ja inkivääriä
Ruokaa romaaneista IV

Ruokaa romaaneista IV

japanilaiset ankeriaat kuulostivat aika eksoottiselta ruokalajilta näin ensimmäiseksi kokeiluksi. Lisää kastikkeet ja kuumenna kiehuvaksi
Ruokaa romaaneista IV

Ruokaa romaaneista IV

japanilaiset ankeriaat kuulostivat aika eksoottiselta ruokalajilta näin ensimmäiseksi kokeiluksi. Lisää kastikkeet ja kuumenna kiehuvaksi