Lisää jauheliha ja hienonnettu lehtipersilja. Seuraavat lihapullat, jotka valmistuivat Perinneruokaa Prkl -blogin ohjeistuksella saivat oivallisen makunsa hunajalla maustetusta teriyaki BBQ-kastikkeesta
Samalla tuli nostettua esiin loistava ja moneen taipuvainen raaka-aine, eli kanasta tehty jauheliha. Mukana maku-ruokablogi nimensäkin mukaisesti loihti erittäin maukkaatlihapullat punaviinissä ja Paleokeittiön Johanna taikoi mieltä ja kehoa hellivät pekonipullat upean aurinkoisen bataattisoseen kera
Isäni valaisi asiaa, äitini pullat ovat aina kastikkeessa, jota äitini täydensi, että useinmiten ne ovat ennemmin jauhelihapihvejä, kun niissä selviää vähemmällä paistamisella
Lisää sipuli, muna, mausteet ja jauheliha korppujauhoihin. Paista lihapullat uunissa 200 asteessa 20 minuuttia tai pinnoitetulla pannulla vähässä rasvassa kypsiksi