Pohja. Painele taikina piirasvuoan pohjalle. Laita sitten puolet tuorejuustoseoksesta pohjan päälle, sitten juustoraasteesta puolet ja sitten jauhelihatäyte
Meillä nämä muotoutuivat heti juuri pikkupitsoiksi, vaikka pohja onkin aivan erilainen koostumukseltaan mihin yleensä on pizzoissa totuttu, eli sellainen piirakkamainen
Pohja on sama kuin Kreikkalaisessa jauhelihapiirakassa, täytteet vain hieman erilaiset. Tällä kertaa esipaistoin pohjaa uunissa kymmenisen minuuttia ennen täytteiden laittamista, mikä ei tosin ole välttämätöntä
Pohjaksi tein tavallisen piiraspohjan vehnäjauhoilla. Tietysti voi käyttää myös kaupasta saatavaa valmispohjaa, mutta mä olen ainakin jo hieman kyllästynyt niiden makuun
Pohja. Levitä taikina voidellun piirasvuoan pohjalle. Levitä pohjan päälle. Jauhelihapiiras on yksi lempi herkuistani ja kun tytöt teki keksejä ajattelin hyödyntää kaksi kärpästä yhdellä kertaa ja laittaa uuniin vielä piiraan tulemaan
Pohja. Tee pohjataikina. Kaada seos pohjataikinan päälle. Kaada taikina voideltuun ja/tai leivinpaperoituun irtopohjavuokaan (22 cm) ja painele taikina tasaiseksi
Tuo pohjakin oli kyllä mieleeni tässä piirakassa, riittävän maukas ja koostumukseltaan hyvä. Pohja. Sekoita pohjan kuivat ainekset ja juustoraaste keskenään
Pohja. Heipä hei, täällä taas. Silmät sikkaralla yritän jotain rustailla. Viime aikoina on unet jääneet melko vähiin, koska ei vaan ole malttanut käyttää aikaa nukkumiseen