Ruskista jauhelihat rypsiöljyssä isossa paistinpannussa. Kari Aihisen eli Kapen (Kaappaus keittiössä) makaronilaatikon ohje on pyörinyt netissä ja pitihän sitä kokeilla kun sain ison keon lapsia kylään pari viikkoa sitten
Ruskista jauhelihat ja sipulit. Leivontablogini saa uuden pikantin mausteen ruokapostauksen muodossa. En todellakaan ole mikään hyvä kokki, mutta ajattelin jakaa netin kautta jälkikasvulleni helppoja ja nopeita opiskelijan ruokia
Vuonna -92 saatiin ensimmäiset teollisesti valmistetut jauhelihat kauppoihin ja säilyvyysajat alkoivat pidentyä. Sitten vaan liemikuutio ja jauhelihat joukkoon ja anna porista hiljalleen minimissään sen 3 min, että jauhot kypsyvät ja kastike sakenee
Laita jauhelihat kulhoon, sekoita hyvin. Ainakaan perunaa en lisää enää jauhelihataikinaan. Mahdottoman hyvät hirven jauhelihapihvit ja maaginen yhdistelmä
Sekoita jauhelihat, kuullotettu sipuli ja mausteet taikinaan ja sekoita hyvin. Usein huomaan viikonlopun jälkeen, että ruoka ei ole välttämättä ollut lapsille kaikkein mieleisintä, vaikka apukokit syövät mielellään monenlaisia ruokia