Koko Suomi leipoo-kisan parhaat ohjeet. Suositun ja sympaattisen Koko Suomi leipoo kisan ohjeet on koottu yksiin kansiin kaikkien ohjelman fanien iloksi
Leipoo muutaman sämpylän aina kun mieli tekee. Jenni 7. Olin viime viikonloppuna ystäväni luona iltaa viettämässä ja päädyimmekin sitten juhlimaan aamuun saakka
Tarvitset 23 cm. n irtopohjavuoan ja noin 18 cm leveän, vähintään 4 cm syvän astian (esim. kattila). 1. Keitä mustikoita ja sokeria noin 5-10 minuuttia
Leipä. Vaivaa taikinaa noin 10 minuuttia. Anna levätä liinan alla noin 15 minuuttia. Muotoile taikina leiväksi ja nostata noin 30-40 minuuttia (riippuu taikinanesteen ja huoneen lämpötilasta)
Ohjeesta noin 12 suurta kuppikakkua. Sekoita kuivat aineet monitoimikoneessa keskenään. Sekoita piimä, vaniljasokeri ja kanamuna hyvin keskenään ja kaada hitaasti monitoimikoneeseen kuivien aineiden joukkoon
Reseptistä tulee 8-10 annospalaa. Vatkaa valkuaiset ja puolet sokerista kiiltäväksi vaahdoksi. Lisää loput sokerista ja jatka vatkaamista, kunnes vaahto on kovaa
Ihanainen työkaverini Jenni tarjosi nimpparipäivänään kielen mukanaan vievää mansikkakakkua. Kysäisen Jenniltä, kun palaa viikon päästä töihin, että mistä lehdestä tämä alkuperäinen resepti oli ja tulen lisäämään sen tänne postaukseen sitten
Ensi kertaa myytävänä on myös Jenni Kankaanpään Nauvossa kasvattamia valkosipuleita. Markkinatori on avoinna Nauvon torilla lauantaina kello 10-14, ja myytävänä on esimerkiksi Houtskarin mustaa leipää, jota Marianne Stuns leipoo