Rouva R. sai pyynnön avata brunssireseptiikkaa. Olen vähän huono tällä(kin) ruokahuollon alueella, kun en ole trendikkäiden ravintolabrunssipöytien ääreen vielä päässyt
Jokirapusalaatti. Annostele keitto kulhoihin, nostele jokirapusalaattia päälle. Taste of Helsingin tämän vuoden lanseeraustilaisuudessa oli myös pienemmälle joukolle esimakua Electrolux Chef’s Secrets-kokkikoulusta
Japanilainen ruokailta alkoi misokeiton merkeissä, josta jatkettiin jokirapusalaatin pariin. Tämä versio poikkeaa hieman aiemmin tehdystä, ja täytyy sanoa että muistikuvien mukaan aiempi oli myös hieman parempi
Blogissa aiemmin esitellyn jokirapusalaatin jämistä saa tehtyä kätevästi nopean lounaspatongin. Tosin patonki on sen verran hyvää, että tätä voi kokeilla tehdä ihan tällaisenaankin
Tällä kertaa olikin vedeneläväiset eväät. Hauki päätyi meidän ruokapöytäämme epäonnistumisen kautta. Kuvittelimme voivamme tehdä siitä sushia, mutta saman tien kun lätkäisimme kaverin leikkuulaudalle tajusimme, että ei näin ruotoista kalaa halua syödä sushin päällä vaikka mikä olisi