Modernin joulumenun jälkiruoaksi tarjoillaan rommi-omena lehikäinen ja kotitekoista vaniljajäätelöä. Sain mahdollisuuden vierailla kokkikoulu Espassa ja kokkailla mielenkiintoisen modernin joulumenun yhdessä Alex Nurmen ja Matti Lempisen kanssa
Teen aina joululaatikot hyvissä ajoin ennen aattoa pakastimeen. Eli pakastan laatikot "raakana". Tämä vähentää aattona huomattavasti painetta keittössä kun laatikot on kypsennystä vaille valmiita
T. ä. n. v. u. o. a. l. i. h. t. s. ,. e. m. d. j. k. ö. y. p. r. (. ). M. P. L. O. D. -. R. A. I. V. S. C. x. N. J. B. K. &. E. b. +. c. z. H. f. 1. 5. g. 2. 6. 0. 4. ½. /. 8. 3. k g. r k. d l. t l
O. l. e. n. m. u. k. a. I. d. i. y. s. p. r. t. o. -. b. g. j. J. ä. h. H. v. ,. M. ö. T. –. K. A. S. L. E. Y. P. V. z. R. F. 6. f. 3. B. Q. 1. 2. 0. 7. 5. 4. C. c. (. ). q. t l. m l. d l
Tässä juhla- / joulumenun vinkit. Vietimme toissa viikonloppuna perheen parissa pikkujouluja. Päätimme poiketa perinteisistä joulupöydän antimista ja valmistimme hieman uudenlaisen version jouluruuista