Vatkaa kerma löysähköksi vaahdoksi. 1 dl vispikermaa. 1 dl vispikermaa. Suolaiset joulutortut tuntuvat olevan tällä hetkellä varsin suosittu herkku, joten pakkohan niistä oli tehdä oma versio
Vatkaa kerma vaahdoksi. Tähän mennessä joulutorttuja on tullut leivottua yli 400 kpl, kuivakakkuja reilu parikymmentä ja muutama juustokakku. 4 dl vispikermaa. 4 dl vispikermaa
Joulutorttuja ei löydy kaapeista, eikä sitä taatelikakkuakaan, kun nekin on jo syöty. Mittaa kattilaan kerma, sokeri ja siirappi, kuumenna seos kiehuvaksi
Itsetehty luumuhillo on kaukana kaupan luumumarmeladista, jota joulutorttujen väliin laitetaan. Valmista täyte vaahdottamalla kerma, joka on maustettu vaniljakreemijauheella ja sokerilla