Laita vihannekset matalan padan pohjalle, suolaa ja aseta kyljykset päälle. Hauduta kyljyksiä hitaasti kannen alla kunnes vihannekset ovat puoliksi pehmenneet ja liha kypsää, n
1. Mausta lihat suolalla ja pippurilla. 2. Ruskista kyljykset molemmin puolin ja laita pataan. 3. Ripottele päälle kirveliä, peitä vihanneksilla ja murusta mukaan liemikuutio
Kuori porkkanat ja paloittelen ne tikuiksi, Julienne. Pese vihannekset ja anna niiden kuivahtaa. Kuullota vihannekset nopeasti pannussa ja ota ne sivuun
Sen tekoon ei tarvita kummoista välineistöä, vaikka julienne-kuorijasta tai spiralizerista on kyllä hyötyä, jos sellaisia sattuu omistamaan -”pastan” teko onnistuu kuitenkin myös vaikka kuorimaveitsellä
Kuori porkkanat ja pilko ne Julienne, tulitikuiksi sellerin kanssa samankokoisiksi. Lisää vihannekset kattilaan kanan kanssa ja keitä ne kypsiksi, noin kaksi kymmentä minuuttia
Tee porkkanasta, fenkolista ja varsiselleristä julienne (tulitikkuja) ja freesaa niitä voissa keskilämmöllä, kunnes ovat läpikuultavia, mutta vielä rapsakoita