Kaada maitoseos joukkoon ja soseuta juuresmuusi tasaiseksi puunuijan tai lumiraudan avulla. Kuori ja pilko juurekset sekä perunat noin peukalonpään kokoisiksi paloiksi
Juuresmuusi. Tarjoile juuresmuusin ja kastikkeen kera. Juuresmuusi. 1. Kuori lanttu, porkkana ja perunat. Paloittele ne, laita pataan ja kaada päälle vettä niin että juurekset juuri peittyvät
Juuresmuusi. Vasikanrinta on pitkän kypsennyksen jälkeen todella mureaa. Heti alkuun täytyy myöntää, että tätä legendaarista ruokalajia en ole itse valmistanut koskaan
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kuori ja viipaloi perunat ja juurekset ja laita kattilaan. Murenna joukkoon liemikuutio, lisää laakerinlehti ja kaada vettä ainesten peitoksi
Mausta juuresmuusi ja lisää halutessasi vähän voita tai margariinia. Ota vähän keitinvettä talteen. Soseuta peruna-juuresseos survimella ja lisää keitinvettä vähitellen, kunnes muusista tulee sopivan pehmeää