Sekoita joukkoon mantelijauhe. Olin vielä niin superkiva tyttöystävä, että pöräytin iltapalaksi maailman (tähän asti) parasta karppiherkkua - mustikkajuustokakkua
Edelleen etsin sitä täydellistä juustokakkua. 40g mantelijauhetta. 40g mantelijauhetta. Sitä, jota maistettua ei saa sanaa suustaan, joka saa silmistä kaffetassin kokoiset ja jota on pakko ottaa lisää
Sulata voit kattilassa ja lisää joukkoon mantelijauhe, fariinisokeri ja rouhitut Daimit. Paistettu juustokakku on loistava leivonnainen, sillä se on herkullinen ja vielä todella helppo tehdä
No nyt on viety muuten mangojuustokakku uudelle tasolle. Tykkään tehdä erilaisia juustokakkuja ja tätäkin kakkua värkkäsin viime perjantaina vielä yhdentoista aikaan illalla
Juustokakkuun on helppo muuttaa makua pelkällä päällyksellä. Sellainen, kun tekee mieli jotain hyvää ja vaikka kuinka taistelet vastaan, on pakko sitten iltakymmeneltä mennä pakastimelle ja kaivaa sieltä esiin jotain tosi hyvää, kuten jäätelöä tai vaikka juustokakkupalanen
– matcha-pistaasikakkuJuhlat arjen keskellä – kello viiden tee ja mango-mandariinikakkuKatse palloon – sitruunatartaletitTapaninpäivän lihapiirakkaSitruunajuustokakkuHätä keinot keksii – Angry birds -kakku toistaitoisille
Varistele ylimääräinen mantelijauhejuustokakkutäytteen sekaan ja kääntele hieman sekaan. Koko kakussa sitten komeilee mantelijauheet, maapähkinät ja perinteiset juustokakun elementit
Mantelijauhe tekee taikinasta puolestaan pehmeän huokoista. Mantelijauhe tekee taikinasta todella pehmeää ja huokoista, kuten puolikkaasta muffinssista näkee ylläolevassa kuvassa
Lisää mantelijauhe ja muna, sekoita. Kevyt mutta mehevä kesäherkku. Eteläisessä Suomessa raparperit rehottavat jo täydessä kasvussa, mutta pohjoisemmassa osassa maata satokausi on parhaimmillaan
1 dl mantelijauhetta. 1 dl mantelijauhetta. Syyskuu on melkein huomaamatta vaihtunut lokakuuksi. Blogissa on ollut aika hiljaista syyskuun ajan, ja sehän on suora seuraus siitä, että aikaa ei ole vietetty kotosalla
IRISHCOFFEE JUUSTOKAKKU SHOTTEJA. Siivilöi mantelijauhe tomusokeriin, sekoita tasaiseksi (jos siivilään jää vielä rouhetta, mittaa sen määrä ja sivilöi sama määrä hienoa jauhoa tilalle)