No, nyt sen kirjaimellisesti tein viime viikonloppuna pienessä antibioottipöhnässä, kun aamupalan jälkeen valmistimme tyttöjen kanssa meille Kinder-juustokakun
Valmistus. Raikkaan hedelmäinen, kookoksen kermainen, ihanan makea, mutta ei liian ja valmistettu ilman jauhoja, valkoista sokeria sekä maitotaloustuotteita
Tämän juustokakun kehitin Tarun taikakakut -blogista löytyvän Suklaajuustokakun pohjalta. Minua ei kyllä haittaa vaikka pohja näkyykin, mutta tulipa nyt kokeiltua tätäkin valmistustapaa
Kaiken lisäksi kuorrutteen valmistus oli tosi simppeliä. Mieleni teki pitkästä aikaa juustokakkua. Mieliteko osui hyvään saumaan, sillä viikonlopuksi sainkin tilauksen viedä jotakin jälkkäriä kyläpaikkaan ystävien luo
Valmistus kuten viljaton versio yllä. Kätevä isäntä on toivonut leivontalistalle juustokakkua. Toive sitten vihdoin toteutui paistettuna New York cheesecake tyyliin