Lisää kermaviili ja voisula. 2 dl kermaviiliä /ranskankermaa/ smetanaa. 2 dl kermaviiliä. Eikös ne sellaiset reseptit ole hyviä, jotka voi nopeasti tehdä ja saa hyvää syötävää
Lisää lopuksi kermaviili ja työstä tasaiseksi massaksi. 2 dl kermaviiliä. 2 dl kermaviiliä. Täällä on leivottu juustosarvia ja savuporosarvia pääsiäisen kahvipöytään
sulata voi ja sekoita kermaviili jauhoihin. 2dl kermaviiliä. 2dl kermaviiliä. Jos kaipaa hyvää suolaista iltapalaa tai vaikkapa myytävää myyjäisiin niin kokeile juustosarvia
Lisää kermaviili ja öljy ja sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi. 1 prk kermaviiliä. Voitele juustosarvet kananmunalla ja paista 200 asteessa noin 10 min, kunnes ovat kauniin kullanruskeita. 1 prk kermaviiliä
16 kpl100 g juustoa (gouda) palasina150 g vehnänjyviä240 g vehnäjauhoja2 tl leivinjauhettapari ripausta suolaa4 dl kermaviiliä tai kaurakermaa20 öljyä1
Lisää kermaviili ja sekoita vain senverran, että taikina sekoittuu. Pehmeät juustosarvet (Kuvassa, jossa molemmat sarvet, niin nämä ne ylemmät)5½ dl vehnäjauhoja150 g margariinia2 dl maitoa25g hiivaa½tl suolaaRuhosipulituorejuustoa 150g1. Juustosarvet (eli yhteiskuvassa alemmat ja rumemmat)3½ dl vehnäjauhoja2 dl juustoraastetta2 tl leivinjauhettaripaus suolaa50 g margariinia1 prk kermaviiliaTäyte. 1 prk kermaviili
Nopeat juustosarvet. Sekoita kermaviiliin. 2 dl kermaviiliä. 2 dl kermaviiliä. Muutama helppo ja nopea leivontaohje, joita eilisiltana kokeilin ekaa kertaa