Kääretorttu mantelijauho reseptejä

Gluteenittomat vadelmamoussepalat

Gluteenittomat vadelmamoussepalat

Hän ehdotti kääretorttua. Moussepalojen pohja tehtiin mantelijauhoista joten se on myös täysin gluteeniton
Rommikääretorttu

Rommikääretorttu

½ dl mantelijauhoja. Tällä kertaa kilpaillaan kahden leivonnaisen yhdistelmällä joista toisen on oltava kääretorttu
Marenki-sitruunarulla

Marenki-sitruunarulla

ei kannata heittää keltuaisia roskiin torttutaikinaa tehdessä (kuten mitä tein) ja mantelijauhon avulla saa hieman oikaistua ensimmäisissä työvaiheissa
Rocky road kakku (Gluteiiniton)

Rocky road kakku (Gluteiiniton)

Mä en oikeen ole gluteiiniton leipoja, mun mielikuvitus riittää juuri niin pitkälle, kun kääretorttuun
Minttusuklaa Macarons

Minttusuklaa Macarons

Jauha mantelijauhot ja tomusokeri monitoimikoneessa, jossa on leikkuuterä hienoksi. Siirrä mantelijauho-tomusokeriseos kulhoon, jossa voit vatkata sähkövatkaimella ja viritä vatkaimet valmiiksi
Oreo Macarons

Oreo Macarons

Jauha mantelijauhot ja tomusokeri monitoimikoneessa, jossa on leikkuuterä hienoksi. Siirrä mantelijauho-tomusokeriseos kulhoon, jossa voit vatkata sähkövatkaimella ja viritä vatkaimet valmiiksi
Budapest-leivos mustaherukoista

Budapest-leivos mustaherukoista

1 dl mantelijauhoa. 1 dl mantelijauhoa. Budapest-leivos saattaa äkkiseltään kuulostaa hienolta ja monimutkaiselta, mutta sen leipominen ei paljonkaan eroa tavallisen kääretortun tekemisestä
Runeberg

Runeberg

2 dl mantelijauhoja. Hyvää Runeberginpäivää. Tänään voi herkutella herkuilla, miksei tällä kääretortun muotoon tehdyllä herkulla
Suklaa Macarons

Suklaa Macarons

Jauha mantelijauhot, kaakaojauhe ja tomusokeri monitoimikoneessa, jossa on leikkuuterä hienoksi. Siirrä mantelijauho-tomusokeriseos kulhoon, jossa voit vatkata sähkövatkaimella ja viritä vatkaimet valmiiksi
Kääretorttu

Kääretorttu

Reseptissä oli ihan käytetty mantelijauhoja, ei tarvinnut itse edes muokata ohjetta yhtään. Löysin vanhasta joululehtisestä yllättäen karppaajallekin sopivan kääretorttureseptin
Jälkiruoat

Jälkiruoat

Nykyisin vuorauksen muodostavat kääretorttu- tai kakkuviipaleet tai rengasmuottia vasten ladotut sormikeksit, täytteen muodostaa mousse, bavarois, jäätelö, sorbet tai näiden yhdistelmä

Kääretorttu

Vatkaa munat ja makeutusjauhe, lisää mantelijauho ja leivinjauhe. ) 5 kananmunaa1 lasi canderel-makeutusjauhetta80 g mantelijauhoa (hh 6,6/100 g)1 tl leivinjauhetta