Sekoita joukkoon paksoi, kuumenna muutama minuutti eli kunnes kaali hiukan antautuu. Soijaruoat jatkuvat soijapaloista tehdyllä mausteisella vihreällä currylla
Sekoita kulhossa munat, ruokakerma ja curry. Syys on kaalin sesonkia, mutta tätä slaavilaisen keittiön kivijalkaa hyödynnetään meillä kohtalaisen kapeasti
varsiselleriä, fenkolia, parsakaalia, kesäkurpitsaa – mitä nyt kaapista sattuu löytymään. Kuumenna öljy ison kasarin tai wokkipannun pohjalla, lisää curry ja chili, sekoittele hetki ja anna mausteiden aueta kunnolla
Yleensä teen soijakaalilaatikkoa, mutta välillä täytyy vaihdella raaka-aineita, ainakin vähän, ja niinpä tässä kaalilaatikossa on quinoaa ja mausteena currya
Majosta löytyy maustamattoman lisäksi muutamaa eri makua, tuorevalkosipuli, mango & curry sekä BBQ. Trendikkäälle terveysherkulle, lehtikaalisipseille sopii valkosipuli Majonen dipiksi
Lisää loppu öljy sekä inkivääri, kaalit ja tomaatit. ½ tl currya. ½ tl currya. 150 g kukkakaalia tai voi olla lisänä parsakaaliakin. Lisää soijakastike ja curry sekä vettä noin 2 dl alussa. 150 g kukkakaalia tai voi olla lisänä parsakaaliakin