Kaalipata riisi reseptejä

Kaalipata

Kaalipata

Kun kaali alkaa kuultaa ja on hieman pehmennyt, lisää joukkoon porkkanat, riisi ja suola. Ah, mikä ihana talvinen ruoka kaalipata onkaan, vielä kun päälle tujauttaa kunnon kauhallisen puolukkahilloa
Kaalipata

Kaalipata

Lisää pataan kaalin joukkoon porkkanat ja riisi. 1/2 dl puuroriisiä. Kahdelle. 500 g valkokaalia. 3 porkkanaa
Rouhea kaalipata

Rouhea kaalipata

tunti ja lisää sen jälkeen sitruunanmehu, soija, tomaatti, riisi, porkkana ja fenkoli kasariin ja anna hautua n
Mummin kaalilaatikko

Mummin kaalilaatikko

Tämäkin kaalipata oli juuri sen makuista kuin sen perinteisesti kuuluisikin maistua, ihan mielettömän hyvää
Anna kaalille mahdollisuus

Anna kaalille mahdollisuus

Aikoinaan kinattiin leikkimielisesti myös siitä, että onko se sapuska kaalilaatikkoa vai kaalipataa. kaalia, sipulit, mausteet, jauheliha pieniä paloina, riisi, siirappi ja kaalikerros
Kaalipataa tunturissa

Kaalipataa tunturissa

Kypsennä riisi omassa kattilassaan. Riisi saa tässä vaiheessa olla hieman al dente. Kun riisi on kypsynyt, sekoita ainekset ja lisää kattilan pohjalle kuiva-ainesten liotusvettä tarpeen mukaan muutaman desin verran
Gallupin tulokset ja arvonnan voittaja

Gallupin tulokset ja arvonnan voittaja

Tässä reseptini kantarellirisottoon ja kaalipataan. risottoriisiä. KAALIPATA. riisi kattilaan ja sekoittele minuutin ajan
Kaalipata

Kaalipata

  Lisää kuullotettujen kasvisten joukkoon vesi ja puuroriisi. Kaalipata valmistuu helposti, joskin haudutus vie jonkun verran aikaa
Kaalipata

Kaalipata

Lisää riisi lävikköön. Nauti kaalipataa puolukkahillon kanssa. Siirrä kypsä riisi-ruis toiseen astiaan. Yhdistä lopuksi kaali, riisi ja jauheliha
Kaalipata

Kaalipata

Lisää joukkoon sipuli silppu ja riisi. ))  1 kg valkokaalia1 sipuli400 g sikanautajauhelihaa1 dl riisiä1 1/2 tl suolaa1/2 tl mustapippuria3 dl vettä2 rkl paseerattuatomaattia2 rkl ketsuppia1 rkl siirappia2 tl oreganoa PINNALLE
Tomaattinen Kaalipata

Tomaattinen Kaalipata

Laita riisit kiehumaan. Lado puolet kaaleista vuokaan, päälle lihasuikaleet ja riisi. Leikkaa kaalit 8 osaan niin, että jokaiseen palaan jää hieman kantaa jäljelle
Vanha Kunnon Kaalipata

Vanha Kunnon Kaalipata

Sekoittele aina välillä ettei riisi pala pohjaan. -Tässä olikin männäpäivänä aika palata takaisin perusasioiden ääreen ja kokata Vanha Kunnon Kaalipata - tuo herkku, joka jakaa kansaa kuin Mooses meriä (vaikkei kuitenkaan yhtä suurissa määrin kuin Vanha Kunnon Kaalilaatikko)
KAALIPATAA ERKUN TAPAAN

KAALIPATAA ERKUN TAPAAN

Kun kaali alkaa pehemtä, lisää porkkanat, riisi ja suola. Tämä kaalipata on tosi hyvää. 1 kg) keräkaali 400 g jauhelihaa4-5 porkkanaa 1 iso sipuli 1 rkl margariinia 3 dl  vettä (1 litra jos hauduttaa kaalin sipulikeitossa)1/2 dl puuroriisiä2 rkl siirappia 11/2 tl suolaa 2 tl meiramia Rouhittua mustapippuriaSuikaloi kaali, viipaloi porkkanat puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi ja silppua sipuli. 1/2 dl puuroriisiä

Sirja Arajuuren kaalipata

Lisää riisi, liemikuutiot ja vesi ja anna ainesten kiehua. 1 dltummaa, pitkäjyväistä riisiä. Ruskista jauheliha kevyesti