Ohje on muutettu suomen mittayksiköihin suoraan täältä joten siksi osa on grammoissa eikä deseissä. Cake popseihin voit käyttää lähestulkoon minkälaista kakkupohjaa tahansa
) Alkuperäisohjekakkuun on Me-lehdestä (nimellä suklaa-appelsiinikakku). Kuvien puuttumisen vuoksi ohjeet eivät ole päätyneet blogiin asti, mutta ehkä palaan niihin myöhemmin mahdollisten parannusten kera
Suklaakakku. Suklaakakku. Kakkusi on valmis. ) Kakku tikkareiden taikina. *2 tuorejuusto paketti *2 dl tomusokeria *2 rkl voita tai margariinia *1 rkl maitoa Tikkareiden päällys* 1 levy taloussuklaa* trösseliä* pieniä karkkeja Ohje. Kaada taikina kakkuvuokaan4. 200 asteessa puolituntia tai silloin kun kakkusi näyttää olevan valmis. Murenna suklaakakku 2. 200 asteessa puolituntia tai silloin kun kakkusi näyttää olevan valmis
) Olen ollut onnekas ja päässyt maistamaan niitä etukäteen, saanut vähän vinkkejä kuinka ne pitäisi toteuttaa ja nähnyt lukuisia eri reseptejä, joista valitsin tämän ohjeen toteutettavaksi
Itse tein alla olevan ohjeen mukaisen kakun, mutta mikä suklaakakku vaan käy. Kakkutikkarit ovat olleet esillä jo jonkin aikaa blogeissa ja lehdissä, ja olen pidemmän aikaa halunnut kokeilla gluteenitonta ja maidotonta versiota niistä