Sekoita mantelijauhe, kookosjauhot, leivinjauhe ja ksantaani. sokerittomasta kakkupohjasta. Meillä tehdään sokerikakkupohja normaalisti munasokerivaahtoon,
Kakkupohja. pofiber perunakuitua tai mantelijauhetta. Leikkaa täysin jäähtynyt kakkupohja kolmeen osaan. Jos haluat tehdä kakusta normiversion niin vaihda mantelijauhe vehnäjauhoiksi tai gluteenittomaksi jauhoseokseksi
Jauhoseoksesta tehty suklaakakkupohja. Juuri mainitsemasi mantelijauhe on tosi tosi hyvä jauhe, mikäli ei käytä valmiita seoksia vaan tekee oman sekoituksensa
Kakkupohjan kypsyessä uunissa voit valmistaa tosca-kuorrutuksen. 100g mantelijauhetta. Kaada kakkupohjan päälle ja paista uunissa vielä 10-15 minuutin ajan, kunnes tosca on tummunut kauniin kullanruskeaksi. 100g mantelijauhetta
Kakkupohja. Sekoita mantelijauhe ja pienempi määrä sokeria keskenään. Kakkupohja. Laita kakkuvuoan pohjalle yksi kakkupohja ja sen päälle puolet yhdestä suklaamoussesta, moussen päälle puolet kirsikkatäytteestä
Sekoita kulhossa mantelijauhe, sokeri, suola ja leivinjauhe keskenään. 100 g mantelijauhetta. Kakkupohja ja pannacotta on tehty 16-senttiseen rengasvuokaan, puolukkamousse sen ympärille 20-senttiseen vuokaan. 100 g mantelijauhetta