Kakkupohja. * kaada taikina pellille leivinpaperin päälle. valkosuklaata. * tee ensin kakkupohja. rullaa rullaksi ja laita valmiit nakkisormet pellille
Kakkupohjat. Suklaa ja Peanut butter muodostavat tässä mehevässä suklaakakussa täydellisen makuliiton. Suklaakuorrutteiset maissipallot ovat irtokarkkeja ja lisäksi koristeena on nopeatekoista Honeycombia
Kakkupohjan myös tekisin tulevaisuudessa mieluummin voisokeritaikinasta, koska se on jämäkämpi vaihtoehto kerroskakkuun ajatellen, että kakun pitäisi pysyä pystyssä
Suklaiseen kakkupohjaan on käytetty tummaa suklaata ja pohjan päällä on kerros ihanaa mascarpone-maitosuklaatäytettä, jossa on rouhittua maitosuklaata herkullisina sattumina
Kakkupohja. Levitä taikina kahdelle leivinpaperilla vuoratulle pellille. Suklaaganachen teossa en ymmärtänyt englanninkielistä termiä ´refrigerate until set`, joten pidin sitä liian vähän aikaa jääkaapissa jähmettymässä