l. a. u. n. t. i. 9. e. o. k. 2. 0. 1. 4. M. g. m. s. v. ä. j. h. y. d. A. p. N. ,. ). L. B. S. T. E. r. ö. H. K. -. R. c. 5. (. F. 3. I. 7. /. O. V. U. P. Ä. J. w. b. f. 6. 8. %. ) l. d l. t l. T ä. M u. E n. K i
K. a. k. u. j. e. n. o. r. i. s. t. l. v. m. O. h. ä. y. p. ö. P. E. ,. H. T. S. d. ". L. Y. 1. I. 2. V. 3. -. 4. 5. 6. A. N. J. ^. U. /. M. R. Ä. b. e l
H. y. v. ä. n. t. e. k. a. u. p. o. h. j. m. i. l. ,. r. s. A. (. d. ). M. ö. b. g. S. T. K. ". V. D. J. I. L. P. E. -. '. N. O. R. 0. 7. x. %. 3. 1. U. 2. 9. 5. Ä. c. 4. 6. 8. =. /. Y. f. t l. c m
Täyttelen täällä näin aamutuimaan muutaman kakun. Täytteitä pohtiessani päätin kirjotella teille vinkkejä kakun täyttämiseen ja julkaista samalla luotto- kakkumousseohjeeni, joka on ollut minulla käytössä ihan leipomisen alkuajoista lähtien
t. i. s. a. 3. 0. y. k. u. 2. 1. 4. R. m. n. -. l. e. o. v. ä. j. r. T. ö. d. p. h. J. K. ,. (. ). M. L. E. b. O. S. 6. c. A. I. /. =. 5. g. F. N. V. P. *. H. 8. B. w. U. ) l. d l. t l
M. a. n. s. i. k. j. v. l. o. u. t. m. c. h. d. e. R. ,. ä. p. y. r. K. E. A. b. g. ö. N. /. S. I. O. U. T. (. ). L. Ä. Y. D. -. V. J. 2. 5. 1. 0. 4. 3. P. H. d l
P. e. r. j. a. n. t. i. y. l. ä. s. m. u. O. o. k. v. p. d. h. ,. L. E. J. ö. (. T. A. ). H. M. S. -. 4. 1. 5. 2. 3. 7. g. /. V. 0. f. ". K. 9. d l. t l