Argentiinalainen chimichurri-kastike on loistava lisuke etenkin grillatulle lihalle, mutta se maistuu myös muun lihan, broilerin, kalan ja kasvistenkin kanssa
Mieheni vahvuus keväällä ja kesällä ovat lihan ja kalan grillaus sekä savustus ja minä tuon siihen mukaan muiden muassa raikkaat, itse tehdyt vinegretit, marinadit, kasvikset ja villivihannekset
Valitse marinointia varten sellainen tasapohjainen astia, johon lohipalat mahtuvat vierekkäin. Murskaa roseepippurit ja ripottele ne tasaisesti marinointiastian pohjalle
Esimerkiksi muutamasta lusikallisesta tahnaa ja tölkillisestä kookosmaitoa tulee herkullinen kastike, lisäksi tahnaa voi käyttää marinointiin ja dippeihin
Marinointi. 1. Suikaloi liha. Kuori ja hienonna valkosipuli, sipuli, selleri ja porkkanat sekä persilja. Laita kaikki isoon kulhoon ja kääntele mukaan öljy, suola, pippuri ja lihat
Lihan marinointi. 1. Leikkaa liha ensin viipaleiksi ja ne paksuiksi suikaleiksi. Kuori ja raasta inkivääri ja sekoita raaste soijan, sherryn ja sokerin kanssa marinadiksi
Tarkoituksena on päättää kalan päivät nopeasti, mahdollisimman kivuttomasti ja stressittömästi. Raakakypsytys ja marinointi oli hyvä idea, sillä yleensähän raparperi tarjoillaan läpikypsänä