Pari korkeintaan kolme kampasimpukkaa syöjää kohti riittää alkuruoaksi varsinkin salaatin kera. Tarjoile joko lämpimänä alkuruokana (jolloin lämmität lautaset) tai kylmänä jolloin lautasia ei tarvitse lämmittää ja ruoan tarjoilua voi viivyttää tunnin verran jos niin olisi tarvis
Kampasimpukat fenkolin ja kirsikkatomaattien kanssa – alkuruoka neljälle8 kampasimpukkaafenkolipieni sipuli1 dl valkoviiniä½ kasvisliemikuutiotarasia kirsikkatomaattejapippuria (+suolaa, jos tuntuu tarpeelliselta)oliiviöljyä paistamiseenSuikaloi fenkoli ja sipuli. 8 kampasimpukkaa
Tuoda yhteen hapokas, makeahko omena ja suolainen, aavistuksen sitruksinen grillattu kampasimpukka. Tässä herkullinen alkuruoka viikonlopulle tai muuhun juhlaan
Kampasimpukat toimivat hyvin alkuruokana, pienenä tapaspalana sekä viinilasillisen seuralaisena, ja saapa niistä sopiviin lisukkeisiin yhdistettynä loihdittuna mainion pääruoankin
1. Purista sitruunasta ja limestä mehu. Kuutioi kampasimpukat ja ruijanpallas. Kuori ja raasta valkosipulinkynsi hienoksi, sekoita lime- ja sitruunamehun kanssa ja marinoi simpukoita ja kalaa n
12 isoa kampasimpukkaa. 1. Sekoita oliiviöljy, soija, viinietikka, suola ja pippuri kastikkeeksi. Ota kastikkeesta kolmannes sivuun penslausta varten ja kaada loput kulhoon
8 kampasimpukkaa. 8 kampasimpukkaa. Keväisen raikas ja herkullinen resepti viikonlopun iloksenne. Viikon kalaruoka on tällä kertaa hienostunut ja tasapainoinen mauiltaan vaan ei lainkaan vaikea valmistaa
Keittiön tervehdyksenä ennen varsinaista alkuruokaa tuli pieni lohiannos. Sain blogin kautta kutsun tulla Tallinnaan tutustumaan ravintola Riben uusittuun ruokalistaan