Alkuperäinen, hieman erilainen resepti täällä. Kampasimpukat fenkolin ja kirsikkatomaattien kanssa – alkuruoka neljälle8 kampasimpukkaafenkolipieni sipuli1 dl valkoviiniä½ kasvisliemikuutiotarasia kirsikkatomaattejapippuria (+suolaa, jos tuntuu tarpeelliselta)oliiviöljyä paistamiseenSuikaloi fenkoli ja sipuli. 8 kampasimpukkaa
AvainsanatItalia, jättikatkarapu, kampasimpukka, pasta, sahrami, sinisimpukka. Paljon olen tehnyt läpi vanhoja reseptejäni, tämähän on ensisijaisesti aina ollut itselle se muistiinpanoväline, josta on helppo katella mikä olikaan hyvä resepti ja miten se kannattaa tehdä, vaikka paljon uusiakin juttuja kokeilen
Resepti. - 2 kookasta tai 8 pientä kampasimpukkaa. Keitä elävä hummeri kiehuvassa, suolalla maustetussa vedessä 3-5 minuuttia koosta riippuen ja jäähdytä se
Keväisen raikas ja herkullinen resepti viikonlopun iloksenne. 8 kampasimpukkaa. 8 kampasimpukkaa. Viikon kalaruoka on tällä kertaa hienostunut ja tasapainoinen mauiltaan vaan ei lainkaan vaikea valmistaa
Silloin arvuuttelimme mitä kaikkea tuo täyte sisälsi, mutta onneksi ostin paikallisesta kirjakaupasta tapas-kirjan, josta kyseinen resepti onneksemme löytyi
Seuraavaksi meille tarjoiltiin upeaa öljyssä marinoitua kampasimpukkaa, pikklöityä ja paahdettua kurpitsaa sekä kurpitsansiemengranolaa ja lakritsimajoneesia