A. i. n. a. y. h. t. ä. L. u. r. C. l. d. e. p. s. m. j. o. v. k. J. ,. V. -. c. T. O. Q. U. I. E. S. N. (. 6. ). K. 1. ö. 4. 5. 0. g. D. x. 2. P. 3. M. b. q. m l
Pari korkeintaan kolme kampasimpukkaa syöjää kohti riittää alkuruoaksi varsinkin salaatin kera. Grillattuja kampasimpukoita, omenaa, paahdettuja hasseläpähkinöitä tryffeliöljyllä maustettuna raikkaan salaatin kera
Hienostunut kampasimpukka kuuluu seafood-suosikkeihini. Kampasimpukkaa saa Suomessakin usein tuoreena, mutta myös pakastetusta kampasimpukasta saa herkullisen aterian, koska kampasimpukka kestää rakenteensa ansiosta hyvin pakastamisen
Kampasimpukat fenkolin ja kirsikkatomaattien kanssa – alkuruoka neljälle8 kampasimpukkaafenkolipieni sipuli1 dl valkoviiniä½ kasvisliemikuutiotarasia kirsikkatomaattejapippuria (+suolaa, jos tuntuu tarpeelliselta)oliiviöljyä paistamiseenSuikaloi fenkoli ja sipuli. 8 kampasimpukkaa
Tuoda yhteen hapokas, makeahko omena ja suolainen, aavistuksen sitruksinen grillattu kampasimpukka. Leikkaa kampasimpukka kahtia niin, että siitä tulee kaksi yhtä ohutta “kiekkoa”
12 kampasimpukkaa. Reseptin tarjoaa. Laita kampasimpukat, tomaattikuutioiden ja paistettujen herkkutattiviipaleiden päälle uunivuokaan ja pirskottele oliiviöljyä päälle
K. a. m. p. s. i. u. k. t. ,. h. y. v. ä. e. n. l. j. o. N. d. r. S. O. W. f. ö. V. g. -. M. B. c. P. w. E. R. T. b. (. 5. 1. ). 2. 0. 3. /. 4. J. U. A. L. 6. I. d l
Kampasimpukoiden valmistaminen hermostuttaa ainakin itseäni. Kampasimpukoita paistaessa saa jännittää, paistuvatko simpukat ylikypsiksi vai jäävätkö ne sittenkin keskeltä liian raaoiksi