Salaatti ei tarvitse mitään kastiketta koska tomaatit ovat meheviä ja öljyisiä. Menin kauppaan ostamaan kalaa se ainainen lohi mielessäni, tiskillä oli kuitenkin nahattomia kampelan fileitä
Aseta kalafileet lämpimille lautasille ja kaavi mantelit fileiden päälle ja kastike tietysti mukaan. Kun näin kuningaskampelan kalatiskillä, alkoi makumuistot johdatella kohti pähkinää, voita, sitruunaa…olen jollakin reissullani syönyt pähkinöillä tai manteleilla kuorrutettua litteää kalaa
Laita kalat uuninkestävälle vadille, kaada kastike päälle ja gratinoi 250-asteisessa uunissa 5 minuuttia tai kunnes kastike on saanut hienon värin. 8 punakampelafileetä
Heti kättelyssä tarjoilija kertoi että karitsa sekä kampela ovat loppuneet. Kolme meistä otti jäätelöannoksen (3 vaniljapalloa + kastike) ja mies tilasi itselleen juustokakkua
Jos kastike on edelleen liian paksua, ohenna sitä kermalla. Lähi-Cittarissamme oli kampelaa. Aseta uuniin ylävastuksen alle kunnes kastike alkaa ruskistua päältä
Laita kerman kanssa kattilaan ja keitä kunnes palat kypsyvät ja kastike sakeneee. Kampela. 64 g hh190 g rasvaa88 g proteiiniaResepti on Fazer Amican ruokalehdestä 2009 Piikkikampela (grillaa kala viimeisenä). 1/2 kg piikkikampelaa fileenäsuolaavalkopippuriaoliiviöljyäPalsternakkamuhennos
Paneroitu kampela. itse tehty teriyaki-kastike. 4 kampelafilettä. 4 rkl mirin-kastiketta. 15 minuuttia kunnes kastike sakenee. 2 hengelle Paneroitu kampela. 4 rkl mirin-kastiketta. 15 minuuttia kunnes kastike sakenee