Paista 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia. Laita kalat uuninkestävälle vadille, kaada kastike päälle ja gratinoi 250-asteisessa uunissa 5 minuuttia tai kunnes kastike on saanut hienon värin. 8 punakampelafileetä
valmistuu nopeasti uunissa ilman käryjä. Olipa kiva yllätys, nimittäin se, että kampelafileet olivat. Kampela on siitäkin mainio kala, että se sopii mainiosti niin ruotokammoisille
Sulata kampela ja katkaravut. Kypsennä kampelapaloja pannulla ja mausta ne sitruunamehulla. Kypsennä uunissa 175 asteessa noin tunti tai kunnes neste on imeytynyt
Kampelan valmistamisen idean hän on tuonut Riian Lidosta, missä kävi syömässä. En tiedä, miten siellä oli tämä kuorrutus kampelalle valmistettu, koska sain puolisolta vaan vinkin, miten hyvä oli porkkana- ja juustokuorrutuksessa paistettu kampela
Parhaiten tähän ohjeeseen sopiva kala olisi ehkä kampela. Hauduta kalaa uunissa 175 asteessa. Erehdyin ostamaan viikonloppuna Carlo Rossi California white -valkoviiniä
ahven, hauki, kuha, kampela ( ei kuitenkaan piikki ja punakampela ), muikku, sisäveden siika, sei, luomu merkitty kasvatteu lohi sekä muutama muukin mutta nämä nyt mainitakseni sellaisiksi loistaviksi arki- ja juhlaruokaankin tapuviksi hyviksi kaloiksi
Marko jatkoi tästä kalapizzalla, jossa sitruunamehussa raakakypsytetyt punakampelan palat ja keitetyn perunan siivut asettuivat tilli-persiljapeston päälle
Sulata kampela ja katkaravut. Kypsennä kampelapaloja pannulla ja mausta ne sitruunamehulla. Kypsennä uunissa 175 asteessa noin tunti tai kunnes neste on imeytynyt. 300 g kampelaa