Kampela reseptejä

Kampela kapriskastikkeella

Kampela kapriskastikkeella

H. i. e. t. a. l. h. d. n. K. u. p. s. o. m. r. k. R. v. ä. ,. V. y. j. ö. T. P. L. M. 1. 7. 5. 3. 0. -. 4. O. I. f

Kylmä kampela sitruunakastikkeessa

600 g kampelafileitä. 1. Suolaa fileet. Laita matalan kattilan pohjalle purjoviipaleet. Taivuta kalat poikittain kaksinkerroin ja aseta purjopedille
Paneroitu, paistettu kampela

Paneroitu, paistettu kampela

Menin kauppaan ostamaan kalaa se ainainen lohi mielessäni, tiskillä oli kuitenkin nahattomia kampelan fileitä

Hei hoi hauki.......

Muikun ja silakan perkaaminen oli ihan helppoa, kampela näytti konstikkaalta, mutta sitä en kokeillut
Pähkinäistä mehevää kuningaskampelaa

Pähkinäistä mehevää kuningaskampelaa

Kun näin kuningaskampelan kalatiskillä, alkoi makumuistot johdatella kohti pähkinää, voita, sitruunaa…olen jollakin reissullani syönyt pähkinöillä tai manteleilla kuorrutettua litteää kalaa

Gratinoidut punakampelafileet perunapyreen kera

8 punakampelafileetä. 1. Valmista täyte. Hienonna herkkusienet ja parsakaali hienoksi. Hienonna sipuli ja paista rasvassa sienten kanssa kunnes neste on haihtunut, lisää parsakaali pannuun
Savukampela ja Kampelalevite

Savukampela ja Kampelalevite

"Kampela (Platichthys flesus) on litteä kala, jonka vatsa on useimmiten vasemmalla kyljellä ja selkä (silmät) oikealla kyljellä

Uunissa paistettua piikkikampelaa

Kahden kilon kampela valmistuu noin kahdessa tunnissa, kolmen kilon kampela 2 tunnissa 15 minuutissa. 1 kokonainen piikkikampela, 2-3 kg, perattu

Ravintolakriitikolla on asiaa

Heti kättelyssä tarjoilija kertoi että karitsa sekä kampela ovat loppuneet. Eilen pidettiin treeneistä lepopäivää ja oltiin sovittu kaveripariskunnan kanssa treffit Espooseen Pappa ravintolaan
Ruiskampelaa ja kermainen ruisriisirisotto

Ruiskampelaa ja kermainen ruisriisirisotto

Lisää makua ja erikoisuutta antaa tuore paneroitu kampela. Käännä jauhoissa kampelafileet ja paista voissa pannulla ihan muutama minuutti kunnes kala on kypsä ja pinta ruskistunut
Haukea anjoviskastikkeella

Haukea anjoviskastikkeella

Alkuperäisessä reseptissä kalana oli kampela, mutta minulla oli haukea pakastimessa joka oli hyvä käyttää pois
RUISKAMPELAA KERMAISELLA RUISRIISIRISOTOLLA

RUISKAMPELAA KERMAISELLA RUISRIISIRISOTOLLA

Lisää makua ja erikoisuutta antaa tuore paneroitu kampela. Käännä jauhoissa kampelafileet ja paista voissa pannulla ihan muutama minuutti kunnes kala on kypsä ja pinta ruskistunut