Kuori ja leikkaa porkkanat tulitikun kokoisiksi tikuiksi. Paloittele kananfileet suupalan kokoisiksi. Lisää kanaliemi, puolet chilistä, soijakastike ja mausteet
Pakkasaamu. Nyt on pari päivää pakkanen hätyytellyt -30 asteessa. Mää oon ihan koko ajan jäässä. Vielä kun töissäkin joutuu olemaan kylmässä, niin HRRR
Lisää merilevä-kanaliemeen paahdettu possunkylkirivi, sipuli, valkosipuli ja porkkana. Japanilainen nuudelikeitto ramen on trendikkäin ruoka San Franciscossa
Höyryävän kuuma nuudelikeitto raamen on mitä parhain lounasruoka kylmänä talvipäivänä. Perusliemi valmistuu esimerkiksi kanasta, kun taas possunluista saa ihanan pehmeän ja kermamaisen liemen
Marinoit nimittäin kananmunat. Omani haalin kokoon limellä, inkiväärillä ja sitruunalla ryyditetustä kanankeittoliemestä/kanasta, lehtikaalista ja korianterista
) Shanghai-maustettuja kanankoipia Liemi. 1l vettä reilu peukalonpään kokoinen pala tuoretta inkivääriä kuorittuna ja ohueksi siivutettuna 2 tähtianista 1 kanelitanko 4 kokonaista neilikkaa kymmenen mustapippuria 2 tuoretta kaffirlimen lehteä tai 1tl kuivattua 1tl kuminansiemeniä 1tl fenkolinsiemeniä 1/2dl kanafondia Keittoon lisäksi. Paista kanankoipiin nopeasti pinta kuumalla paistinpannulla ja kypsennä loppuun uunissa grillivastuksella 250 asteessa noin vartti. Laita 1-2 kanankoipea keittolautaselle juuri ennen tarjoilua ja anna jokaisen maustaa annoksensa makunsa mukaan lisukkeilla. 1/2dl kanafondia
Keittiössämme on hartaasti odotettu tätä maailman valloittanutta ramenkeittoa eli alkuperältään japanilaista nuudelikeittoa New Yorkin matkasta lähtien
Eteeni kiikutettiin tarjotin, jolla maanneen muovisen rasian alumiinikannen alta paljastui kasa keltaisia nuudeleita, kanalta muistuttanutta tavaraa ja jotain rehuja