Mama oli valmistanut ruoan uunissa ja padassa, mutta minä päädyin nyt kasari liedellä vaihtoehtoon, lähinnä siitä syystä, että käyttämäni broileri oli kypsää, enkä oikein nähnyt syytä oman versioni kohdalla hartaaseen haudutteluun
Mausteista Chorizomakkaraa, paprikaa, kanaa ja äyriäisiä simpukoiden ja katkarapujen muodossa sekä aromaattista sahramilla maustettua riisiä, tämä on Espanjalainen Paella
Kanaa ja chorizoa espanjalaisittain. Uunissa liha kypsyy, paprikat ja tomaatti pehmenevät, maut sekoittuvat ja ruokaan muodostuu ihana liemi tomaateista joka on täynnä makua
Alkuperäiseen paellaan kuului vain riisiä, sahramia, oliiviöljyä, vihanneksia, kanaa, jänistä, possua, papuja, tomaattia, paprikaa ja yrteillä syötettyjä etanoita
Paista kanaa pannulla ja kaada sekin paistamisen jälkeen paistokasariin. chorizo. 200 g chorizo (savuinen). Paista uunissa 25 – 30 min kunnes leivät saavat kauniin ruskean sävyn