V. a. s. e. m. l. k. n. t. i. T. ä. h. p. o. j. r. u. ö. y. J. O. v. ,. d. K. 4. b. f. 2. 1. c. P. (. ). Ö. /. '. S. 0. g. R. -. L. N. M. A. 5. d l. c m
Esimerkiksi kanaatikkamasalan reseptissä osa kastikkeen mausteista oli lueteltu marinadin raaka-aineiden joukossa, marinadin raaka-aineista puuttui myös kokonaan suola
Egentligen hade jag tänkt laga Tikkamasala, men det är ju vår ”standardrätt” när vi beställer från den utmärkta indiska restaurangen Delhi Darbar här istan så nu ville jag testa något helt annorlunda
KanaaTikkaMasalaKatsoessani keittokirjahyllyä kaappasin ensin Michel Rouxin Kastikekirjan mutta nyt ei kuitenkaan tehnyt mieli mitään "perinteistä" joten pienen pohdinnan jälkeen päädyin intialaiseen opukseen
Kanaatikkamasala. Tilasimme tandooriuunissa tehtyä kanaa (sitä ei kannata tilata mukaan, se ei ole hyvää jäähtyneenä) ja liha thalin, jossa oli kolmea erilaista lihaa
Kanaatikkamasala. Viikonloppuna teki mieli syödä jotain mausteisempaa ja kun tikkamasalan ohje oli jäänyt mielen perukoille, oli kaiveltava kaappeja, josko ainekset löytyisi
KanaaTikkaMasala, Lammas Vindaloo ja Chana Masala. 1,5 dl valkoviinietikkaa* raparperi käy myös 400 g (raakoja, kuorittuja tiikeri)katkarapuja. 1,5 dl valkoviinietikkaa* raparperi käy myös