Kanan paisto reseptejä

Kanan rintaa piparjuurikastikkeella

Kanan rintaa piparjuurikastikkeella

Nahallista kanaa ei tällä kertaa ollut ja upea paistopinta jäi haaveeksi, mutta lopputulos oli äärimmäisen herkullinen
Parhaat Kananugetit

Parhaat Kananugetit

- Käännä nugetit paiston puolivälissä ja lisää hieman öljyä. Kananugetit eivät varsinaisesti ole koskaan ollut mitään herkkuani, osittain varmasti epämääräisen sisuksensa takia
Kanasalaattia made by me

Kanasalaattia made by me

Pilko kanat suikaleiksi ja marinoi ne sweet chili-kastikkeella, suolalla ja pippurilla tunti ennen paistoa
Kasvisruokaa parhaimmillaan

Kasvisruokaa parhaimmillaan

Periaatteessa en kannata kauheaa lihamättöä tai kanan syömistä monta kertaa viikkoon, mutta paljon treenaavana sitä luulee ettei saa muista lähteistä riittävästi proteiinia
PÄÄSIÄISEN HERKKUKANA

PÄÄSIÄISEN HERKKUKANA

Päätettiin pääsiäisenä kokeilla pitkästä aikaa kokonaisen uunikanan valmistusta ja lopultakin aikaisempien "no joo"-yritysten jälkeen, osuttiin naulan kantaan
Kana-tomaatti-pestopasta

Kana-tomaatti-pestopasta

Tomaatit kantsii siis tosiaan tehdä ekana, ja sitten kun tomaatit alkaa olla valmiina niin aloittaa kananpaisto ja pastan keittäminen
Kanaquesadillat

Kanaquesadillat

Täytteitä on helppo varioida, jättämällä kanan pois syntyy maukas kasvisversio ja kanan voi korvata myös katkaravuilla tai hyvin maustetulla jauhelihalla
Kolmen suklaan kerroskakku

Kolmen suklaan kerroskakku

Paistoaika riippuu paljon uunista ja vuoan koosta, joten tarkkaile kakkua paiston aikana. Paistoaika on suuntaa antava
SKANDISAPAKSIA JA TAPASTA ILLANISTUJAISIIN

SKANDISAPAKSIA JA TAPASTA ILLANISTUJAISIIN

Se taikinamassa ennen kananmunien lisäämistä on jäähdytettävä hyvin ja uunin luukkua ei kannata aukaista ja kurkistella sisään, kun leivonnaiset ovat vielä uunissa ja paistumassa

Bressen kana

Laita kanan sisään mausteet. Linnun pitää olla ennen paistoa kauttaaltaan huoneenlämpöinen, ei jääkaappikylmä
Intialaista ruokaa osa II

Intialaista ruokaa osa II

Churri pehmensi kanan mausteisuutta tosi hyvin. leivät pullistuivat paiston aikana tosi hyvin. 500 g kanan rintafileitä kuutioituna
Herkuttelijan Kanahamppari ja Bataattiranskalaiset

Herkuttelijan Kanahamppari ja Bataattiranskalaiset

- Riko kananmuna kulhoon ja riko sen rakenne. - Käännä kanat ympäri paiston puolivälissä. - Pyöräytä kanat ensin maissijauhoissa, sitten kananmunassa ja viimeiseski pankojauhoissa
Syksyinen Cajun-kanapata

Syksyinen Cajun-kanapata

Testailin maustetta myös tässä kanapadassa, kun halusin tietää miten hyvin kurpitsa ja Cajun-mauste istuu yhteen kanan kanssa