4 kevätkananpoikaa. Makea madeirakastike sopii hienosti paahdetun kananpojan seuraan. Kevätkananpoikia myydään pakastettuina hyvin varustetuissa ruokakaupoissa
Yksi blogin suosituimmista resepteistä on helppoa sunnuntairuokaa kananpojasta. Siinä kananpojan paistileikkeet on marinoitu sitruunamehussa ja runsaassa oliiviöljyssä
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Laita lohkoperunat voidellulle pellille ja paista niitä 20 minuuttia. 2. Puhdista fileet, laita ne uunivuokaan ja mausta suolalla ja jauhetulla pippurilla
1. Mausta pihvit, puhdista ja pilko kasvikset sekä keitä linssit pakkauksen ohjeen mukaan. 2. Kuullota sipuli öljyssä, lisää muut kasvikset, linssit ja mausteet, sekä tilkka nestettä ja anna hautua
Tarjoa kananpoika vihreiden papujen ja keitettyjen perunoiden tai riisin kanssa. 4 kevätkananpoikaa. 1. Sido laakerinlehdistä sekä timjamin ja persiljan oksista ranskalainen maustekimppu
Mausta broilerin rintaleikkeet suolalla ja pippurilla. Nosta ne kookkaaseen uunivuokaan. Purista puolen sitruunan mehu broilerin päälle ja hiero pintaan voita
1. Mausta ja ruskista broilerinpalat ja siirrä ne pataan. Kuutioi savustettu siankylki ja kuori sipulit. Ruskista savukylki ja sipulit voissa pannussa ja siirrä nekin pataan