4 kevätkananpoikaa. Makea madeirakastike sopii hienosti paahdetun kananpojan seuraan. Kevätkananpoikia myydään pakastettuina hyvin varustetuissa ruokakaupoissa
1. Mausta ja ruskista broilerinpalat ja siirrä ne pataan. Kuutioi savustettu siankylki ja kuori sipulit. Ruskista savukylki ja sipulit voissa pannussa ja siirrä nekin pataan
Inspiroiduin uusimman viinilehden sivun 15 ruokaohjeesta aivan hurjasti. Siinä Pekka Terävä ohjeistaa rapsakan ohrapedin päälle kasattua broilerannosta
Marinoi kananpoikaa tässä marinadissa noin puolen tunnin ajan. 1. Marinadi. Hienonna persilja. Sekoita oliiviöljyyn basilika, kirveli, hienonnettu persilja ja timjami
kuttujuustoa ja hunajaa, lämminsavulohta ja wasabijogurttia, grillattua kananpoikaa ja parmesaania, jättikatkarapuja ja chiliä, punajuurta ja pestoa sekä bbq-possua ja aiolia
Rosmariini kananpoikaa grillissä (resepti) ja lisukkeena kukkakaaligratiinia (resepti). Ostin tossa jokin aikaa sitten sellasen kirjan kuin Ranskattaret eivät liho
2 kananpoikaa 450 g/kpl. 2 kananpoikaa. Kaupan pakastealtaasta löysin ranskalaisia kananpoikia. Ne olivat juuri sopivia kypsentää kokonaisina suhteellisen pienessä ajassa