Huttulan Kukon Kanan paistileikkeitä, jotka ovat erittäin maukasta kananpojan lihaa. Tätä riittoisaa ja proteiinipitoista pataa kannattaa tehdä vaikka tuplasatsi sunnuntaina
- n 600g kananpojanpaistileikettä. Heureka. Taisinpa kehitellä seuraavan luottoreseptini. Mehukasta kanaa ja rapea ja maukas kuori - siinä kaikki mitä tarvitaan tähän makunautintoon
Siinä kananpojan paistileikkeet on marinoitu sitruunamehussa ja runsaassa oliiviöljyssä. Tämän uuniruuan juttu on ensinnäkin paistileike, joka rasvaisena tuo makua kypsyessään perunoihin päällä ja toisekseen sitruunamehu, jota voi tosiaan olla kohtalaisen reilusti
600 g kananpojan luuttomia reisipaloja (myydään nimellä paisti/paistileike). 600 g kananpojan luuttomia reisipaloja (myydään nimellä paisti/paistileike)
Pilko kananpojan leikkeet muutamaan osaan. 12 kananpojanpaistileikettä (n. Vaikka keittiön ikkunan yläpuolella olevalla hyllyllä on pitkä rivi keittokirjoja, useimmiten uudet reseptit tulee etsittyä netistä