Tätä piirakkaan sopii syödä joko kylmänä retkiruokana piknikillä, tai tarjoilla kotona osana seisovan pöydän tarjontaa kevään ja kesän juhlissa rapean vihersalaatin kera ja toinen kanapiirakka jota myös voit kokeilla on keskiaikainen aprikoosi-kanapiiras
Kuvia synttäreistä on sen verran paljon ja kaikki hulina vaatii hiukkasen sulattelua, joten tänään vinkkaan teille vain ihan superherkullisen ja helpon kanapiirasreseptin
etualalla vasemmalla Kitaramiehen kanacurry, keskellä allekirjoittaneen Lähi-idän hunajainen appelsiini-aprikoosikana, jonka resepti löytyy tästä, vasemmalla ylhäällä Santun kanapasta ja ylhäällä oikealla Thaimaalainen kanapiiras
Täydellinen kanapiiras. Pohja. 75 g huoneenlämpöistä voita tai 3/4 dl sulaa kookosöljyä. 1,5 dl kurpitsansiemenjauhoja ( tai mantelijauhoja/ jauhettuja auringonkukansiemeniä)
Kuorellinen kanapiiras (Pot Pie). Tätä menoa minun ehkä pitäisi miettiä blogin nimeämistä uudelleen. Tunnen nykyään leipovani niin paljon piirakoita, että ”Tunnelmallisia piirakoita” ei enää kuulostaisi hassummalta
Tätä herkkua sain maistaa työtoverini luona vieraillessani tuossa kevättalvella. Kunnes nyt sitten vihdoin ajattelin kokeilla samaa kotona, sen jälkeen kun olin kysellyt toveriltani hieman reseptin sisältöä, mitä mahtoikaan tuo piiras sisäänsä kätkeä
Tämä oli niin helppo iltapala, jonka sai tusailtua lähes kotona olevista sapuskoista. Pohja. 2 ¾ dl vehnäjauhoja1 tl leivinjauhetta1 dl juustoraastetta125 g margariinia½ dl kylmää vettäTäyte
Tässä siis ohjetta tähän Kanapiiras variaatioon. Mozzarella broileripiiras. Piiraista on olemassa tuhansia ellei miljoonia eri variaatioita ja eihän jokaista viitsi tänne laittaa varsinkaan jos pääraaka-aineena on aina kana