Pikkuleivät eivät juuri kohoa uunissa, joten voit laittaa ne aika lähelle toisiaan. Paista uunin keskiosassa 12-14 minuuttia kunnes pikkuleivät ovat kauniin värisiä
Jos koepikkuleivät ovat hyvät, pursota täysi pelti ja paista samaan tapaan. Leena oli tehnyt tällä samaisella ohjeella pursotettuja ässiä millä minä teen nykysellään kaneliässät, joten pakkohan minunkin oli lemppariohjeella pursotettuja malleja kokeilla
Pyörittele pikkuleivät heti uunista ottamisen jälkeen sokerikaneliseoksessa. Erityisesti muistan rapeat kaneliässät ja kuinka hyviltä ne maistuivatkaan
Arvatkaa olisiko tehnyt mieli murustaa pikkuleivät yksitellen lattialle. Kaneliässät. Viimeksi kaneliässiä tehdessäni onnistuin oikeastaan melko täydellisesti
Tosi harvoin niitä silti tulee leivottua, taidan jotenkin unohtaa, kuinka hyviä pikkuleivät ovat. Kaneliässät200 g voita/margariinia1 ½ sokeria1 muna5 dl vehnäjauhoja1 tl leivinjauhettakanelia ja sokeria sekoituksenaSekoita voi ja sokeri
Pikkuleivät maustetaan kardemummalla. Olen tullut siihen tulokseen, että pitkä vaahdottaminen (15-20 min) on todella tärkeää, jotta pikkuleivät pysyvät hyvin muodossaan
Ruvetessani tekemään näitä pikkuleipiä, oli ajatuksena, että jos olisivat puoliksikaan niin hyviä kuin mureat kaneliässät ovat, niin kannattaisi näitä tehdä uudemmankin kerran
Vaikka terveelliset pikkuleivät eivät kuulostaisi houkuttelevilta, näistä ässistä ei makua puutu. Miltä kuulostaisi perinteiset kaneliässät hieman terveellisempänä ja vatsaystävällisempänä versiona
Kaneliässät ovat aina olleet osa sukumme kahvipöytää ja jos et jaksa pyöritellä tankoja ja menettää hermojasi katkeilevien tankojen kanssa, niin saanen esitellä kaneli-ässän siskon