N. y. t. o. n. j. u. l. h. i. a. v. d. r. s. e. ä. m. S. k. p. -. P. ,. f. A. ö. G. g. K. M. R. H. T. (. ). 3. `. 5. 0. 1. /. 2. 7. V. L. Y. x. c. d l. t l. c m
Vielä kun on helmikuuta jäljellä niin kyllä sinne yksi perus pullaresepti mahtuu. Laskiaispullista jäi sen verran raaka-aineita yli, että niistä riitti sopivasti toiseen perinneleipomukseen – voisilmäpulliin
Ruokatrendejä seuraavat siirtyvät tästä jo koko kansalle tutusta. Juuri. nyt kun sriracha-kastike pullot ovat viimeinkin löytäneet tiensä ruokakauppojen
Syksy 2012 jää ikuisiksi ajoiksi historiaan avokadon kautena. Muistan yhä kun Alexander ja Hanna Gullichsenin alkuperäinen resepti räjähti kansan tietoisuuteen ja yhtäkkiä kaikki puhuivat siitä avokadopastasta
Ojjojjjoj. Maaninen sienestäjä minussa on taas päässyt valloilleen. Vietimme viikonlopun anoppilassa koiravahtina ja teimme samalla iskun lähimetsien suppilovahveroapajille
Yhteistyössä Valio. Raejuustoa, oli ensimmäinen ajatukseni, kun avasin uuden Valio MiFU® -pakkauksen. Raejuustomainen uutuustuote onkin, mutta rakenteeltaan napakampi ja tarkoitettu kypsennettäväksi eli käytettäväksi lämpimissä ruuissa vaihteluna esimerkiksi punaiselle lihalle tai kanalle
Nokkonen, villiyrtti täynnä ravintoa. Nokkonen on "jyty" ravinnerikas rikkaruoho, mikä tuntuu ikävältä pohkeessa polttaessaan, mutta elimistö pystyy saamaan siitä paljon ravintoa