Kantarellien reseptejä

Marinoidut kantarellit

Marinoidut kantarellit

Marinoidut kanttarellit reseptissä sienet saavat makua valkosipulista, tuoreesta rakuunasta, laakerinlehdistä ja sinapinsiemenistä
Kantarelleilla täytetty uunisiika

Kantarelleilla täytetty uunisiika

Sienillä ja tuorejuustolla täytetty uunisiika on huippumehevää. Tarjoa lisänä keitettyjä tai öljyllä siveltyjä, uunissa paistettuja pieniä siiklejä

Riistapata kantarellien kera

1. Leikkaa liha kuutioiksi. Kuori pikkusipulit ja ruskista ne voissa. Nosta pataan. Paista lihakuutiot erissä ja mausta suolalla ja pippurilla

Jänispata kantarellien kera

1. Sekoita marinadi. Laita lihat marinadiin ja anna mausta yön yli viileässä. Siivilöi, säästä marinadi. 2. Kuutioi siankylki ja paista se sipulin kera pannussa, laita pataan
Kantarelleja spelttirisottossa

Kantarelleja spelttirisottossa

Kantarelleja spelttirisottossa. 1. 8. 2017 by Merja 1 kommentti. Speltti on syrjäyttänyt keittiössäni vähitellen valkoisen riisin
Kantarellit!

Kantarellit!

Lähimetsät tuntuvat tänä vuonna olevan pullollaan paitsi mustikoita, myös sieniä. Kantarellit ovat kuuluneet ruokavalioon jo pari viikkoa ja hyviä ne ovatkin

Rakuunamarinoidut kantarellit

1. Kiehauta liemiainekset kattilassa ja sekoita, kunnes sokeri on täysin sulanut. Lisää joukkoon puhdistetut kantarellit ja anna kiehua muutama minuutti
Vokatut kantarellit

Vokatut kantarellit

10 dl kantarelleja. 250 g kesäsipulia. 1 rkl voita. 1/2 tl sormisuolaa. 1/4 tl mustapippuria

Kvenellejä kantarellien kera

Anna kantarellien. 1. Paloittele kala pienemmiksi paloiksi. Hienonna ne suolan, pippurin, perunajauhojen ja valkuaisen kanssa monitoimikoneessa

Paistetut kantarellit

1. Puhdista kantarellit tarkoin, harjaa ne ja leikkaa suuret sienet pienemmiksi paloiksi. 2. Laita sienet kylmään valurautapannuun, kuumenna ja anna pannuun muodostuvan nesteen haihtua

Suikalepihvit kantarellien kera

1. Kuori ja hienonna sipuli. Leikkaa liha suikaleiksi, perkaa sienet ja leikkaa pienemmäksi. Paista sipuli, lihasuikaleet ja sienet jokainen erikseen voissa pannulla

Valkosipulibroileri kantarellien kera

1. Täyte. Murenna leipäviipaleet. Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynnet hienoksi. Perkaa sellerinvarret ja leikkaa pieniksi paloiksi