Valmistus (8 annosta). Tämä maukas ja täyttävä perunakakku sopii todella hyvin pääruoaksi. Sienet maistuvat voimakkaasti ja kartanojuustosta tulee ihanan täyteläinen maku
Valmistus. Makuasioiden äärellähän tässä taas liikutaan, mutta enpä ole montaa kerta (Italiassa siis) törmännyt punaiseen tai edes punavalkoiseen sienilasagneen ja itsekään en moista harrasta, vaan teen sienilasagneni aina béchamel-kastike pohjaisena
Tämän pastan valmistus on todella helppoa ja yksinkertaista. Kanttarellit sopivat mainosti pastaan ja tuoreet yrtit tuovat samaan settiin mukavasti makua
Possun lihan valmistus joulukinkkua lukuunottamatta on ollut minulle useinmiten pettymys. Pahinta on ulkofileen valmistus, mutta ei tuosta sisäfileestäkään minun käsittelyssä aina niin mureaa ja mehukasta tule kuin haluaisin
Valmistus. Pizza. Jämäruokien kuningas. Pizza Margherita - se aito oikea pizza. Pikaruuan pitkä historia. Voin sanoa melkein sataprosenttisella varmuudella että Pihtiputaan mummokin tietää tässä vaiheessa historiaa, mikä on pizza