Kanttarellipiirakka. Tätä voi tehdä paitsi kanttarelliaikana, koska tahansa vuoden ympäri jos pakastimesta löytyy pilkottuja, freesattuja kanttarelleja
Taas vaihteeksi sienipiirakkaa, tällä kertaa vain kanttarelliversiona. Syksyllä sienisesongin ollessa parhaimmillaan sienipiirakka valmistuu tuoreista juuri poimituista sienistä, toisin kun talvella, jolloin täytyy turvautua pakkasen antimiin
En olisi kyllä uskonut että tähän blogiin päivitän sienipiirakan ohjeen. En ole koskaan tykännyt erityisemmin sienistä, syön kyllä jos niitä jossain ruoassa on mutta en oma-aloitteisesti tee sienestä mitään
Voi kun ois kiva kerran elämässään löytää kanttarelleja iso pussillinen metsästä. Mun silmään ei oo osunu tuoreita kanttarelleja vielä missään myytävänäkään, jotenka piti ostaa säilykekanttarelleja
Kanttarellipiirakka (24 cm). Taas on mennyt liiaksi aikaa leipomispuuhista. Kaiken vapaa-aikani olen käyttänyt ennemmin metsässä käyskentelyyn ja metsän aarteiden keräilyyn