Viipaloi halloumijuusto ja paista kuumalla, öljytyllä parilapannulla kauniit raidat. Myös normaali paistinpannu käy tai kesällä grilli, mutta juusto pitää paistaa nopeasti, ettei se pehmene liikaa
Pitkästä aikaa valitsin pääruoaksi naudankielen. Pidämme molemmat. hyvin kypsytetystä kielestä. Vertaan sitä aina fileeseen makunsa ja mureutensa puolesta
Kapriskastike. Kesän uusin Glorian Ruoka & Viini lehti pursuaa herkullisia grillausvinkkejä. Savustetut uudet perunat ovat pyörineet mielessä jo parisen vuotta, johtuen eräästä Juhannustestauksesta, joka ei ollut niin onnistunut
S. a. l. v. i. k. u. n. ,. h. j. s. o. t. p. e. m. r. V. J. ä. d. K. H. y. g. 2. 5. 4. 0. 1. ö. E. ’. A. b. P. O. T. ”. /. Y. (. G. ). M. –. 3. -. f. ½. 6. N. R. L. 7. c. 8. l l. k g. t l. d l
Kapriskastike oli ihan mukava lisä, muttei sytyttänyt samalla volumella kuin itse mureke. Haukimurekkeen tuoksukin on hienostunut, mausta nyt puhumattakaan
Sekoita kapriskastike. Kapriskastike. Voit halutessasi korvata valmiin keittojuurespakkauksen itse kuorimillasi juureksilla, joiden määrä voi olla suurempi