Kuori ja viipaloi sipulit hyvin ohuiksi viipaleiksi. Paahda sipuleita 220-asteisesssa uunissa noin 45-55 minuuttia, kunnes sipulit alkavat pehmetä ja saada kullanruskeaa väriä. Sekoittele huolellisesti ja jatka sipuleiden paahtamista vielä noin 15-25 minuuttia, kunnes sipulit ovat karamellisoituneet ja muuttuneet syvän kullanruskeiksi
Pehmeät karamallisoidut salottisipulit ja porsaan klassinen ystävä salvia antavat hyvin makua, ja lihan täyttäminen ei vaadi tässä tapauksessa paljoa kokemusta
Kuori ja viipaloi sipulit. Pulled pork eli suomeksi nyhtöpossu on jo vanha hitti blogimaailmassa, mutta minähän tulen näihin trendeihin aina vähän jälkijunassa, joten meillä tätä tehtiin vasta nyt
Työvaiheet saattavat kuulostaa monimutkaisilta, mutta hyvä puoli on se että esimerkiksi salsan ja karamellisoidutsipulit voi valmistaa jo hyvissä ajoin etukäteen
Karamellisoidutsipulit. Viipaloi sipulit renkaiksi. Karamellisoidutsipulit. Harmikseni olen jo aikoja sitten huomannut, että kaupoista on haastavaa saada sisäelimiä, ainakaan kokonaisena