2 karitsan kyljysriviä eli karetta. Resepti 4. lle. Mausta kareet suolalla ja pippurilla. Paista öljyssä timjamin oksien ja kahden kämmenellä murskatun valkosipulinkynnen kanssa kauniin värisiksi
Itä-Afrikassa samosat ovat yleensä jauhelihasta, mutta kasvis- ja kalaversioitakin löytyy. Suosikkisamosani ovat kuitenkin lapsuuteni Itä-Afrikkalaiset tulisesti maustetut jauhelihasamosat
Minä tein lasagnen karitsanjauhelihasta ja tyhjensin siihen myös tattivarastoani, mutta ruokaan voi aivan yhtä hyvin käyttää mitä tahansa muuta jauhelihaa
Suolaa ja pippuroi karitsan paahtopaistit. 4 karitsan paahtopaistia. Viipaloi munakoiso pituussuunnassa. Suolaa viipaleet eli itketä munakoisoa, jotta kitkeryys saadaan pois
Harmi, että pakastimessa ei ollut enää karitsanlihaa. öljyä jauhelihan paistamiseen. Miten hyvää kaalikeitosta olisikaan tullut, kun olisi ensin keittänyt karitsan (tai miksei naudankin) luullista lihaa ja säästänyt liemen keiton liemeksi