Grillattu ja marinoitu karitsan paahtopaistiPaahtopaistin marinoin yön yli öljyssä, jossa oli persiljaa, rosmariinia, ruohosipulia, valkosipulia, loraus etikkaa, suolaa sekä mustapippuria
karitsanpaahtopaistia. Tarjoa kreikkalaisten karitsanpaistien kanssa feta-jogurttikastiketta ja esimerkiksi pikapaistettua kesäkurpitsaa sekä pieniä uuniperunoita
1,6 kg karitsan paahtopaistilihoja. Ota lihat pois jääkaapista, kaada valkoviini karitsanpalojen päälle ja anna kypsyä uunissa noin 2 tuntia 150 asteessa. 1,6 kg karitsan paahtopaistilihoja
Karitsan paahtopaisti on helppo ja herkullinen pääsiäisruoka. Karitsan paahtopaistit. karitsanpaahtopaistia (= 4 kpl). Terveisin, 600-800 g karitsanpaahtopaistia
karitsanpaahtopaistia. Ota paistit huoneenlämpöön hyvissä ajoin ja kuivaa ne talouspaperilla. Kuumenna tilkka öljyä paistinpannussa, lisää paistit ja ruskista ne joka puolelta kauniin värisiksi
Poista karitsan paahtopaisteista ylimääräiset kalvot ja rasvat. 600 g karitsanpaahtopaistia. Paista kuumalla pannulla murskattujen, kuorimattomien valkosipulin kynsien ja timjamin kanssa
karitsanpaahtopaistia. Tarkoitus olisi vielä tehdä pääsiäisenä kerran lammasta ja työn alle pitkään kypsennetty karitsanpaisti eli tehdään perinteistä poiketen nyhtölammasta mutta siitä tulevaisuudessa lisää
Karitsan paahtopaistit kuuluvat meillä nykyään ehdottomasti pääsiäisen ruokiin. Karitsan paahtopaistit ovat niin herkullisia, että mielellään niitä syö muulloinkin, jos vain kaupasta sattuu löytymään kohtuulliseen hintaan