Karjalanpaisti hirvenlihasta reseptejä

Pääsiäisruokia

Pääsiäisruokia

Jo monena vuotena oma perinneruokani on ollut karjalanpaisti hirvenlihalla höystettynä, kiitos ystäväni Katjan
Pyhäinpäivän eväät

Pyhäinpäivän eväät

Mun mielestä karjalanpaisti on hyvää vain hirvenlihasta joten se on ruokaa jota tehdään sillon, kun pappa lahjoittaa siihen sopivia lihapaloja ja on koko päivä aikaa haudutella se kunnolla kypsäksi
And it’s ready!

And it’s ready!

Karjalanpaisti. Viimein se on valmista ja hyväähän siitä tuli. Näitä tällaisia perusruokia on mun mielestä sen takia kiva tehdä, että ne onnistuu aina
5 vuotta - mitä on tullut opittua?

5 vuotta - mitä on tullut opittua?

Karjalanpaisti tehdään edelleen samaan tapaan kuin 5 vuotta sitten. No eipä paljon mitään. Valokuvauksesta on opittu muutaman asian

Iso karjalanpaisti

Ruoan voi tehdä myös lampaan- tai hirvenlihasta. Karjalanpaistin voi tehdä valmiiksi paloitellusta karjalanpaistilihaseoksesta, jossa on yhtä paljon porsaan- ja naudanpaistia

Muikkuherkku anopin tapaan resepti

Samanlaiset reseptitPossun sisäfile anopin tapaan reseptiHelppo muikkuherkku reseptiMuikkuherkku reseptiAnopin lihakeitto reseptiAnopin tulinen kanahöystö reseptiAnopin helpommat piparit reseptiAnopin kasvissosekeitto reseptiAnopin Omenapiirakka reseptiAnopin karjalanpaisti jossa hirvenlihaa reseptiAnopin patakukko reseptiAnopin munakaspizza reseptiAnopin Vaniljainen raparperipiirakka reseptiAnopin ilomantsilaiset vatruskat/25kpl

And it’s ready!

Karjalanpaisti. And it’s ready. Posted on April 14, 2013 by Niina. Viimein se on valmista ja hyväähän siitä tuli